29 Mayıs 2012

TEMTAŞ BİLGİLENDİRMESİ

TEMTAŞ BİLGİLENDİRMESİ
28 Mayıs 2012'de Temtaş'ın Genel Kurul Toplantısı vardı. Toplantı nisab miktarı yüzünden sanırım ertelendi. Sonrasında Temtaş Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ordu salonda bulunanlara bir açıklama yaptı. Toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Şirketin avukatı Nihat Cuhruk'un da hazır bulunduğu toplantıda tahkim davası ile ilgili bilgiler verildi. Davanın süreci ve niçin kaybedildiği, ortağımız Alorko'nun niçin ayrıldığı anlatıldı. Daha önce iddilarını yayınladığımız Ömer Lütfi Diler de toplantıdaydı ve iddialarından bir kısmını orada da dile getirmeye çalıştı. İddialara cevap verilmeye çalışıldı ancak zaman sertleşen ortam yüzünden iki taraf da tam olarak anlaşamadı. Toplantı sonuna doğru ortam iyice gerildiği için toplantı sona erdi. Temtaş aleyhine Ömer Lütfi Diler'in açmış olduğu iki davadan ve bu davada geçen iddialardan da
bahsedildi. Davaların ikisinin de reddedildiğini belirten Hüsnü Ordu davanın ayrıntılarını bize verdi. Dava ile ilgili belgeleri aşağıda görebilirsiniz. İddiaların mahkeme tarafından reddedildiğini ve bunun burada görülebileceğini söyledi. İkinci davanın temyiz aşamasında olduğunu ifade eden Diler de sürecin devam edeceğini ilave etti. Toplantıda dile getirilen ve daha önce basına yansıyan iddiaların da dava konusu yapılacağını belirten şirket yönetimi kendilerine haksızlık yapıldığını ve iftira atıldığını belirttiler.
30 Mayıs 2012 tarihli yerel gazetede yer alan ilana göre Temtaş'ın genel kurul toplantısı 22 Haziran 2012 Cuma günü GLİ Merkez lokalinde saat 17.30'da yapılacak. O gün aynı zamanda iddialara net bir cevap verileceği de öğrenildi. 

Dava ile ilgili belgeleri aşağıda bulabilirsiniz. Grafiklerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
5 SAYFALIK İDDİA VE DAVA KONUSUNUN SONUÇ KISMI










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder