19 Mart 2011

Tavihmed Kuruldu

İmam Hatipliler Derneklerini Kurdular
Tavşanlı İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları, İmam Hatip Liselerine, mezunlarına ve mensuplarına hizmet edecek bir dernek kurdular. Tavşanlılı sivil toplum kuruluşlarına bir yenisi daha böylece eklenmiş oldu. Hayırlı Hizmetler Vakfı binasındaki merkezinde açıklama yapan dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin İmam Hatip camiasına, ilçemize hatta ülkemize güç katacağını belirttiler.
Dernek Başkanı Mehmet Onuk yeni kurulan dernekle ilgili şunları söyledi: “Yıllar önce Kur’an eğitimine, İmam Hatiplere gönül veren mensuplarımız tarafından Tavşanlı İmam Hatip Lisesi yapıldı. Bizler de büyüklerimizin bize emanet ettiği okulda yetiştik. Hepimiz değişik yerlerde halkımıza hizmet vermekteyiz. Büyüklerimizin açmış olduğu bu yola bir katkı da biz verelim istedik.
Mezunlarımız ve mensuplarımızla bir araya geldik, Tavşanlı İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneğini yani TAVİHMED’i kurduk. Mezunlarımızın buluşmasını, okulumuza maddi manevi katkılarda bulunmayı, bizden öncekilerin bizim elimizden tuttuğu gibi yetişen neslimizin elinden tutmayı hedefledik. Mezunlarımızı ve mensuplarımızı derneğimize üye olmaya ve güç vermeye davet ediyoruz.” Dedi.
Tavihmed Tavşanlı’da Hizmetin Yeni Adresi
Derneğin başkanlığını Mehmet Onuk, başkan yardımcılığını Ali Taş, muhasipliğini Abdülkadir Günsel, sekreterliğini Mustafa Uysal üstlenirken; Halit Duran, Halil Seymen ve Ahmet Koç yönetim kurulu üyeliğini üstlendi.  
18 Mart 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder